• Afrekenen
  Mijn betaling werd geweigerd. Waarom?

  Indien uw betaling geweigerd is, controleer of de gegevens correct ingevoerd zijn, en of u niet per ongeluk CAP-LOCK en NUM-LOCK ingedrukt heeft. Eveneens controleren of er geen probleem is met uw betaalkaart. Neem gerust contact met ons op als u het probleem niet kunt oplossen, of probeer de andere betalingsmogelijkheden.

  Ik zoek informatie over een specifieke betaling.

  Voor meer informatie over een bankdebitering meld je je aan op www.dnxpay.com.

  Hoe kan ik credits toevoegen aan mijn account?

  Om credits te kopen moet je je eerst aanmelden met je ID's. Daarna ga je naar de rubriek "Mijn account" waar je credits kan aankopen.
 • Uw account
  Hoe werken browser notificaties?

  Je kan geïnformeerd worden met een kleine pop up in je browser over je favoriete modellen die online komen, als je een bericht ontvangt of als er speciale promoties beschikbaar zijn op de website. Je kan dit activeren door op "toestaan" te klikken wanneer je de vraag krijgt om browser notificaties van onze website te activeren. Indien je reeds geactiveerde browser notificaties wil uitschakelen kan je dit aanpassen in de instellingen van je browser. Onze browser notificaties worden uitgestuurd door "OneSignal", een extern bedrijf dat wij hiervoor inschakelen. Uw persoonlijke en privé gegevens worden NIET doorgegeven aan OneSignal. Deze pop up vensters ook getoond worden wanneer u onze website niet open hebt, zowel op desktop als mobiel. Indien je per ongelijk onze browser notificaties geblokkeerd hebt kan u dit ook via de de instellingen van uw browser ongedaan maken.

  Alternatief kan je de browser notificaties ook aan en uitzetten via de "mijn account" pagina op de website.
Voeg de gratis buuf app toe op je Iphonex

1. Klik op

2. Klik op om toe te voegen aan je beginscherm

De pagina's van deze site bevatten expliciet erotisch materiaal en zijn dus niet bestemd voor minderjarigen. Als je minderjarig bent of niet geconfronteerd wenst te worden met erotische sites, gelieve deze site dan te verlaten door te klikken op EXIT hieronder. Door hieronder te klikken op ENTER verklaar je meerderjarig te zijn en de gebruiksovereenkomst van deze site te zullen naleven. Alle modellen die aanwezig zijn op deze site zijn minstens 18 jaar. Als je kinderen hebt, bescherm ze dan tegen erotische sites met behulp van een van de programma's hieronder.